onsdag 15 oktober 2014

Cocos & Noblesse/Dixie flyttar

Long time no see kan man väl säga. Ett par veckor har gått sedan första valpen flyttade och lite mer än en vecka har gått sedan den sista, Noblesse/Dixie flyttade in i sin nya familj. 

Det känns tomt, väldigt tomt att nu vara helt valp-fri. Det är tack vare alla fina valpköpare och deras ständiga uppdaterande som gör att saknaden känns lite mindre smärtsam. Sheila däremot är hur glad och nöjd som helst, kanske är anledningen att vi äntligen flyttat in till Malmö, där promenaderna tycks vara betydligt roligare än ute på landet. Vi bor nämligen 2 minuter från Limhamnsfältet och Ribersborgsstranden. Kan det bli bättre, undrar nog Sheila. 

För ca 3 veckor sedan flyttade vår underbara kille, Cocos. Cocos bor i Malmö hos familjen Sarhammar/Ögren som består av Per, Annika och de tolvåriga tvillingarna Ebba och Johanna. Familjen har haft flera Golden retrievers tidigare och tjejerna har velat ha en ny hund i flera år. Dagen efter flickornas tolvårsdag hämtade familjen Cocos och han trivs redan bra hos dem. Inte undra på med all den kärleken han får :-D 
Tack för att ni tar så väl hand om fina Cocos <3 



Vi fick ju en extra vecka tillsammans med Noblesse/Dixie, och den veckan spenderades i lägenheten i Malmö. Sheila och Noblesse hade extremt skoj under tiden och lekte konstant. Jag tror tillochmed att Sheila var mer leksugen vissa stunder än vad Nobban var ;-)

Förra söndagen kom familjen Rudolfsson ifrån Kyrkhult och hämtade sin nya familjemedlem, Noblesse. Noblesse heter nu Dixie och verkar trivas kanonbra i Blekingeskogarna. Familjen Rudolfsson består av Sara, Anders och dottern Ellen 5 år gammal. De har haft en cocker tidigare och har precis som jag fallit pladask för cockern, och färgen brun/brun med tan. 
Lycka till med er fantastiska chokladbit!



Se nästa inlägg: Bilder 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar